BERABER ÇALIŞTIK, BERABER BAŞARDIK
BİL KÜLTÜR EĞİTİM “ŞİMDİ TÜRKİYENİN HER YERİNDE”
BİL ÖĞRETİM KURUMLARI

BİL Kültür ve Eğitim A.Ş.

Bilimsel ve teknolojik olarak değişimin getirdiği kavramları özümseyen ve bu gereklilikleri öncelikli olarak hayata geçiren BİL Öğretim Kurumları çağdaş görünümü ve idealist akademisyen kadrosuyla üniversiteye hazırlık kursları, Fen-Anadolu liselerine hazırlık kursları, 12 yabancı dil ve bilgisayar eğitimlerinin yanı sıra insan kaynakları ve eğitim danışmanlığı alanlarında da hizmet vermektedir.
YGS ve LYS Hazırlık Kursları BİL YGS ve LYS kurslarında derslerin tamamı projeksiyon eşliğinde, interaktif sistemle modern ders araç gereçleriyle işlenir. Rekor ders programları ve “eğitimin mükemmeli ayrıntıdadır” ilkesiyle hareket eden BİL, kaliteden taviz vermeden eğitim öğretim hizmetlerini sürdürmektedir. Kendini çağın değişimlerine göre sürekli güncelleyen BİL Öğretim Kurumları her yıl yeniden şekil vererek uyguladığı çağdaş öğretim metotları sayesinde %90’lara ulaşan öğrenci başarısı ile sektördeki lider konumunu sürdürmektedir.
Kurumsal Öğrencilerimizin her yıl elde ettikleri başarılar ile Türkiye’nin en seçkin üniversitelerine yerleşen binlerce BİL öğrencisi, BİL Öğretim Kurumları’nın özel öğretim kurumları içinde ayrıcalıklı bir yere sahip olduğunun kanıtıdır.
ISO 9001 kalite sistemiyle eğitim öğretim hayatına devam eden BİL Öğretim Kurumları, eğitimde yakalamış olduğu bu başarıyı 2000 yılından bu yana Franchising sistemiyle Türkiye’nin her bölgesine yayılmış şubelerinde de sürdürmektedir.
BİLGİSAYAR KURSLARI Tüm bilimler arasında en hızlı gelişen ve daha da gelişecek olan bilişim sektöründe bilgisayar kullanma bilgisi en çok aranan insan gücü nitelikleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.
Eğitimin her alanında kalite sisteminden ödün vermeyen BİL Öğretim Kurumları tamamı uzman eğitmenler tarafından hazırlanmış bilgisayar eğitim programlarıyla kursiyerleri sektörün ihtiyaç ve gereksinimlerine cevap verebilecek düzeyde öğrenim imkanı sunmaktadır.
Çağdaş mekanlarda farklı hizmet anlayışını ortaya koyan BİL Öğretim Kurumları’nda bilgisayar kursları; sınırsız internet erişimi ve güçlü teknik alt yapısı ile donatılmış bilgisayar laboratuarlarında görsel olarak gerçekleştirmektedir.
BİL Bilgisayar Kursları, “Microsoft Yetkili Eğitim Noktası” olarak başarılı olan katılımcılarına, uluslararası geçerliliği olan “Microsoft Katılım Belgesi” vermektedir.

PROGRAMLARIMIZ
» BİLGİSAYAR İŞLETMENLİK
» BİLGİSAYARLI MUHASEBE
» İŞLETMENLİK & BİLGİSAYARLI MUHASEBE
» UZMANLIK MUHASEBESİ
» GRAFİK TASARIM
» AUTOCAD
» BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
» WEB TASARIM
» İŞLETMENLİK & GRAFİK TASARIM
» TEKNİSYEN YETİŞTİRME

 

DÜNYAYI BİL’CE OKUYUN
Yabancı Dil Kursları/ Language Center
Sınırların kalktığı, toplumların ve kültürlerin aynı çatı altında birleştiği yeni yüzyılımızın sloganı, iletişim olmuştur. İletişimin temel unsuru olan dil, bu yüzyılda insanlar için bir seçenek değil, ihtiyaç haline gelmiştir. BİL Yabancı Dil Kursları’nda temel ihtiyaç haline gelen yabancı dil eğitimi en son teknolojiyle donatılmış, ergonomik mekanlarda profesyonel bir ekip tarafından verilmektedir. BİL Yabancı DİL Kursları’nda, klasik eğitimin aksine görerek –duyarak ve yaşayarak öğrenme metodu uygulanmaktadır.
BİL Yabancı Dil Kursları’nda, iş hayatında yabancı dilde iletişim kurarak bireysel ve kurumsal çalışmaları rahatlıkla yapabilmek adına, şirketlere özel yabancı dil eğitim programları sayesinde kursiyerler, telefon görüşmeleri yapma, rapor yazma, anlaşma metinleri hazırlama ve sunum yapma teknikleri ile sektör bazında mesleki terminolojisine hakim olmaktadır. Yurtdışındaki birçok yabancı dil kursunun temsilciliğini yapan BİL Yabancı Dil Kursları’nda ayrıca yabancılar için Türkçe dersleri verilmekte olup kursiyerlerin günün her saatinde ücretsiz faydalanabileceği kulüpler mevcuttur.

PROGRAMLARIMIZ
» Almanca
» Arapça
» Bulgarca
» Çince
» Farsça
» Fransızca
» İngilizce
» İspanyolca
» İtalyanca
» Osmanlıca
» Rusça
» Yunanca
» Türkçe